Okholm Lighting A/S
Nyheder
September 2013 Ny brochure om ECCO Conference Center

...kan down-loades fra menuen "Downloads"


September 2013 Invitation til arkitekter – ECCO Conference Center
 
Arkitektonisk perle med bæredygtige værdier
Det nye ECCO Conference Center i Tønder er skabt ud fra et ønske om at forene det arkitektoniske udtryk med de stærke værdier, som kendetegner ECCO.
Arrangementet afholdes torsdag d. 3. oktober kl. 16.00-ca. 18.00. Ecco Alléen 4, 6270 Tønder

Tilmelding pr. e-mail til Stefan Grau, Okholm Lighting: sg@okholm-lighting.dk
Tilmelding senest 26. september


Juni 2013 Ses vi på Lysets Dag d. 5. september ?

Det ville glæde os.

OKHOLM LIGHTING udstiller på Lysets Dag, som i år har temaet "LED flytter ind".

Se program - klik her

STED:
Lokomotivværkstedet
Otto Busses Vej 5A
Bygning OBV037
2450 København SV


April 2013 ECCO Conference Hotel

( => klik for større foto => )

OKHOLM LIGHTING har i samarbejde med ECCO, totalrådgiver INGENØR’NE og arkitektfirmaet DISSING + WEITLING designet, produceret og leveret belysningsanlægget – såvel indvendig som udvendig - til ECCO’s nye konference hotel.

Den nye hotelbygning består af 50 værelser, show-room, multisal og mødelokaler. Og belysningsanlægget består af nye designs, som er udviklet til dette projekt i samarbejde ECCO’s designere og arkitekt Daniel van Hayden, DISSING + WEITLING.

Udover de nyudviklede armaturer – bl.a. FLOAT-serien (cirkulære LED down-lights i 3 størrelser), LED nummerskilte (angiver værelsesnummer), LED sengelamper med flexarm m. fl., som er produceret hos OKHOLM LIGHTING indgår der LED løsninger fra vore agentur-partnere LED Linear, som er en af verdens førende indenfor fleksible, lineære LED løsninger og Multiline Licht.

Kendetegnende for opgaven har været: " detaljen - custom design - lyskvalitet ", hvilket OKHOLM LIGHTING er indbegrebet af.

Der er virkelig kræset for detaljerne i dette flotte byggeri. Og det har været spændende, fagligt udfordrende og lærerigt at udføre belysningsopgaven i dette projekt, hvor alt går op i en højere enhed. Tak for tilliden.


        
Marts 2012 Ny medarbejder med stor viden omkring LED.

Som produktchef for LED-belysning har Okholm Lighting ansat Stefan Grau, der får ansvaret for salg og rådgivning. Herudover skal han bidrage i udviklingsprojekter og design af armaturer, grundet hans viden omkring LED og belysning.
 
Stefan har gennem de sidste 12 år arbejdet med LED løsninger og fulgt den teknologiske udvikling indenfor lysdioder. Gennem de seneste fire år, har belysning og LED’ers anvendelse i armaturer været en væsentlig del af hans hverdag.


Februar 2012 Ågård Frimenighedskirke

Henrik Jensen, som er frimenighedspræst i Ågård Frimenighed har følgende kommentarer til belysningen i den nyrestaurerede kirke.

"Ågård Frimenighed har med ophængning af 6 styk SCAN ringkroner i kirkeskibet og 2 styk ØRSTED lysbuer i koret fået optimale og smukke belysninger og lyskilder, der understøtter kirkerummets enkle og lyse indretning.
Vi er meget glade for løsningen, der er fremkommet ved kyndig vejledning fra Okholm Lighting".


Belysningsanlægget består af: 6 styk SCAN ringkroner, ø90cm, 8-blus, med buede skærme samt 2 styk ØRSTED vægbuer, 7-blus. Alt udført i blankpoleret messing og bestykket med 42W ECO klare kronepærer. Der er etableret lysdæmp på anlægget.


  
Januar 2012 Okholm Lighting har indgået en forhandler og distributøraftale med det tyske firma LED Linear GmbH. LED Linear udvikler producerer kvalitative LED-belysningssystemer til såvel indendørs- som udendørs. Hovedprodukterne er linære og skalérbare belysningsmoduler baseret på LED med isolationsklasse op til IP68.

I produktsortimentet indgår flere belysningssystemer, som er udmærket med internationale designpriser. Med udgangspunkt i et modulært „bygge-klods“-princip kan man genere mere end 2,5 millioner individuelle løsninger. Dermed er det også muligt at lave helt specifikke custom design løsninger.
Belysningssystemerne kan anvendes overalt, fra dekorativ til almen belysning, møbel til facade belysning i 300 meter højde eller indenfor skibs- og off-shore. Anvendelsen af høj-kvalitative komponenter garanterer energibesparende løsninger med ekstrem lang levetid. Produkterne er med blyfri lodninger og lever op til kravene i RoHS direktivet.

VarioLED™, xoolum™, xoolux™, xoolight™ und TjAway™ er registrerede varemærker hos LED Linear GmbH. Serien VarioLED™ Flex VENUS vandt sølvmedalje ved „Deutschen Designpreis 2011“.


November 2011 DI's Initiativpris for Sønderjylland 2011

På billedet flankerer borgmester Laurids Rudebeck og direktør Mogens Therkelsen (Bestyrelsesformand DI Sønderjylland), direktør Peter Okholm.

Mogens Therkelsen: "I kriterierne for prisen står, at den vindende virksomhed skal have udvist et helt særligt initiativ. Vi er meget imponerede over at Okholm Lighting igennem tiden har leveret belysning til mere end 1200 kirker i ind- og udland. Derudover er der bl.a. skabt belysningsløsninger til Den nye Operas VIP-rum, Den Sorte Diamant, Folketinget, Kronborg Slot, Amalienborg og det Kongelige Teater.
Sidst men ikke mindst, er vi imponerede over at Okholm Lighting har udført en stor opgave hos Tiffany & Co. i London. Det understreger, at I har fat i noget af dette, og vi glæder os til at følge jeres udvikling.
Helt konkret har vi begrundet vores valg af Jer til dette års initiativpris med følgende punkter.
1 - målrettet og vedholdende brug af design i virksomhedens produkter.
2 - leverandør af æstestisk belysning til enestående bygningsværker i Danmark og udlandet.
3 - imponerende evne til at skabe afsætningsmuligheder med afsæt i funktionalitet og design".


Marts 2011

SCAN pendler til Videbæk kirke.

I forbindelse med restaureringen af Videbæk kirke ønskede man også ny belysning.

Arkitekt Thomas Meedom-Bæch, som har forestået restaureringen har sammen med Menighedsrådet valgt SCAN pendler.Januar 2011 "Et belysnings-smykke" til Tiffany & Co., London.

Okholm Lighting leverer specialfremstillet lysekrone fra ARMILLA serien, som er designet af arkitekt Erik Lassen.

Lysekronens 'højde' er 240 cm. fra top til bund, og 'globens' diameter er ø100cm. Overfladen er blankforkromet.


OKHOLM LIGHTING a/s
Håndværkervej 5
DK-6270 Tønder

Telefon: +45 7471 0436
Email: mail@okholm-lighting.dk